Burrata

Burrata, den avlägsna kusinen till Mozzarella, som är en traditionell och väldigt populär specialitet från regionen Apulien i södra Italien. Burrata kom till för att bevara grädden och osåld Mozzarella i ett yttre skal av komjölk. Tillverkad för hand. Vår Burrata är uppskattad för sitt mjuka och krämiga hjärta, kallad ”Stracciatella”. Burrata är en trendig- och en huvudprodukt av den italienska gastronomin. Osten äts med körsbärstomater och basilika, toppad med salt och peppar. Ofta serverad med bröd och dekorerad med lite olivolja, kan också vara ingrediens till pizza och bruschetta.

Burrata Mini 4x50g

Burk 200g (4x50g)

Burrata i 4x50g storleken passar att bli uppskuren och serverad till flera personer.  Den förvaras i saltlösning i en liten burk för att kunna behålla alla sina naturliga kvaliteér.

Burrata tryffel

Burk 100g

Burrata med tryffel 100g är perfekt storlek för en portion. Osten ligger i saltlake i en liten burk för att behålla dess underbara kvaliteter och smaker.

Burrata Andria

Burk 120g

Burrata 120g är perfekt storlek för en portion. Osten ligger i saltlake i en liten burk för att behålla dess underbara kvaliteter och smaker.

Burrata

Burk 200g

Burrata i 200g storleken passar att bli uppskuren och serverad till flera personer.  Den förvaras i saltlösning i en liten burk för att kunna behålla alla sina naturliga kvaliteér.

Burrata

Burk 120g

Burrata i storleken 120g passar till en persons konsumtion. Osten ligger i saltlake i en liten hink för att produkten ska behålla sina egenskaper och kvaliteter.