Upptäck
VÅRT SORTIMENT

+

Scamorza

Scamorza är en sträckt ostmassa gjord av komjölk. Det erkänns som en traditi ...
+

Mozzarella

Mozzarellan är en färsk vit ostmassa med en mjuk och något syrlig smak. Den b ...
+

Grana padano SUB

Grana Padano SUB är en traditionell italiensk ost tillverkad av komjölk. Minst ...
+

Mozzarella di bufala campana SUB

Kom till i Italien under 600-talet, Mozzarella di Bufala Campana SUB är en ost ...
+

Gorgonzola SUB

Gorgonzola föddes år 879 i grottor i regionerna Lombardy och Piedmont, som lig ...
+

Mascarpone

Mascarpone föddes under 600-talet i Lombardy i norra Italien. Idag tillverkas p ...
+

Parmigiano reggiano SUB

Parmigiano Reggiano är en mångsidig ost som används mycket i den italienska m ...
+

Burrata

Burrata, den avlägsna kusinen till Mozzarella, som är en traditionell och väl ...
+

Riven ost rapesan

Rapesan används främst till matlagning. Är tillverkad av en mix av hårdostar ...
+

Ricotta

Ricottan är en viktig kulinarisk ingrediens i det italienska köket. På italie ...
+

Taleggio SUB

Taleggio SUB är en ost tillverkad av komjölk i en fyrkantig form. Producerad i ...