Parmigiano reggiano SUB logo

Parmigiano Reggiano är en mångsidig ost som används mycket i den italienska matlagningen. Sedan 1996 är osten märkt med SUB, Skyddad Ursprungsbeteckning. Lagras i minst 12 månader vilket ger en fruktig och mjuk smak. Dess unika tillverkning genomförs av kvällsmjölken, som sedan blandas med morgonmjölken. Vi kan avnjuta osten på många sätt, i bitar, riven som ingrediens till pasta eller i flagor till sallad och carpaccio.

parmigiano reggiano sub – stick

Stick 125g

En praktisk form och storlek. Speciellt framtagen för att enkelt kunna riva eller skiva osten.

parmigiano reggiano sub – 22 månader

200g

Portionsförpackad. Lätt att använda till all matlagning!

parmigiano reggiano sub – 1/8

4kg

Traditionell bitning av hjul.

parmigiano reggiano sub – flagor

Portionsförpackning 100g

Flagor av Parmigiano Reggiano SUB är perfekta för att strö över era sallader och även varma och kalla mackor.

parmigiano reggiano sub – riven

Påse 500g

Parmigiano Reggiano SUB erbjuder många möjligheter. Kan strös över tallriken eller användas i tillagningen.

parmigiano reggiano sub – flagor

Portionsförpackning 500g

Denna professionella förpackning var framtagen för att bättre skydda flagorna och vara mer praktisk.

parmigiano reggiano sub – ekologisk

Portionsförpackning 200g

Certifierad ekologisk produkt. Tillverkad av mjölk från ekologiska gårdar. Ekologisk produktion har strikta restriktioner hur processen ska gå till.

parmigiano reggiano sub – 30 månader

Papper 150g

Lagrad i 30 månader gör att denna produkt är utmärkt för ostbricka eller antipasti.

parmigiano reggiano sub

1Kg

Färdigbitad Parmigiano Reggiano SUB för direkt användning i matlagning.